Dit weekend gaat ein-de-lijk de klok een uurtje vooruit en dan kunnen we weer beginnen met de reguliere maandag- en donderdagtrainingen!

Op maandag 27 maart zal de eerste training weer zijn. Zoals gebruikelijk zijn de eerste 4 trainingen (27, 30 maart en 3, 6 april) introtrainingen waarbij niet-leden kennis kunnen maken met WTOS. Vertel dus aan ?al je vriendjes en vriendinnetjes dat ze vrijblijvend mee kunnen fietsen op deze vier dagen! Hebben ze zelf geen fiets (in Delft)? Geen probleem! Er zijn leenfietsen beschikbaar, zowel racefietsen als mountainbikes?.

De training van 27 maart zal een grote Kick-off zijn, waarbij we verschillende spel elementen zullen gaan behandelen op het parcours van de Spartaan, dat wil je natuurlijk niet missen!

Zoals altijd 17:45u verzamelen @SC

Ik ben nog hard op zoek naar mensen die graag willen helpen door een groep te begeleiden bij de trainingen, heb je interesse, vul dan je naam via de volgende link: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1GU7LwNItNjuIRBdGXtP_77xAOshsU_2JpITcFXzO6zE/edit?usp=sharing
Meer info wordt een paar dagen voor de training naar de begeleiders gestuurd.