Op zaterdag 2 september zal het CK Weg worden georganiseerd, het grootste wielerevenement voor leden van WTOS. Hier zal worden gestreden om de titel Clubkampioen op de weg in de volgende klasses: Heren licentiehouders (Amateurs/Elite), Heren niet-licentiehouders (Basis lidmaatschap KNWU of geen) en Dames op het parcours van de Spartaan aan de Lange Kleiweg te Rijswijk. Voor de best presterende eerstejaars zal er een speciale Broekie-bokaal worden uitgereikt, dus mis het niet!
 
Het programma ziet er als volgt uit:
14:30u Dames (50 min)
14:30u Heren niet-licentiehouders (60 min)
15:30u Heren licentiehouders (90 min)

Ook dit jaar wordt er na het CK Weg de CK BBQ georganiseerd! Kom ook gezellig BBQ’en en grote verhalen vertellen over de koers en over je vakantie met een pilsje en een worstje. We zullen op zaterdagmiddag 2 september rond 18:00 beginnen met de BBQ aan te steken. De barbecue zal gehouden worden achter de flats aan de Leeghwaterstraat. Je kan deze plek bereiken via de Balthasar van der Polweg.
De eigen bijdrage is €5,- per persoon. Hierbij zit alles inbegrepen. Voor de BBQ dien je je in te schrijven.