We trappen het collegejaar af met vier introtrainingen om nieuwe leden en potentiële leden kennis te laten maken met wielrennen/MTB’en en onze vereniging. Deze trainingen zijn voor iedereen geheel vrijblijvend. De kick-off introtraining op maandag 3 september zal plaatsvinden op het wielerparcours van de Spartaan, waarbij verschillende technieken getraind zullen worden. De trainingen daarna zullen trainingen zijn van 45 of 60km, en zullen zoals gewoonlijk een pauze halverwege hebben met wat te eten en te drinken.

  • Maandag 4 september: kick-off bij de Spartaan
  • Donderdag 7 september: Wegtraining (45/60km) en MTB training
  • Maandag 11 september: Wegtraining (45/60km)
  • Donderdag 14 september: Wegtraining (45/60km) en MTB training

We verzamelen elke keer om 18:15 voor Sport & Cultuur en zullen dan iedereen briefen, de groepjes verdelen, en vertrekken.

Nodig vooral je niet-WTOS vrienden uit om mee te doen! Let wel dat het dragen van een helm voor iedereen verplicht is. Tot dan!