UPDATE: er zijn nu 4 extra plekken. 

Bijna is het zover, het WTOS-introweekend! Dé kans voor nieuwe leden om met elkaar en de rest van WTOS kennis te maken. Dit jaar zal het introweekend plaatsvinden in IJhorst, Overijssel. Een prachtige locatie voor veel fietskilometers. HIER kan je de accommodatie alvast bekijken.

Op vrijdag 13 oktober zullen we rond 18.00 uur verzamelen en om 18.30 uur vertrekken. Op zondag 15 oktober zullen we, in de loop van de middag, weer richting Delft gaan.

In de omgeving van IJhorst kunnen alle soorten fietsliefhebbers uit de voeten. Overdag zal er in meerdere groepen gefietst worden en ’s avonds kan iedereen, onder het genot van een biertje, gezellig met elkaar kennismaken.

Wat: Introweekend 2017
Wie: Wielrenners, Crossers en MTB’ers
Waar: IJhorst, Overijssel
Wanneer: 13 t/m 15 oktober 2017
Kosten: 65 euro, inclusief (fiets)vervoer, accommodatie, eten en drinken

Inschrijven kan tot de inschrijvingen vol zijn. Uitschrijven kan tot één week voor het introweekend (vrijdag 6 oktober). Zodra je je hebt ingeschreven, krijg je een bevestigingsmail van je inschrijving. In de week voor het introweekend krijg je alle overige informatie, zoals de precieze locatie van het verzamelen en wat je allemaal mee moet nemen.

Mocht je nog vragen, opmerkingen of suggesties hebben, dan kan je een commissielid van de weekendcie altijd aanspreken bij een training/borrel/activiteit. Anders kun je altijd nog mailen naar: weekendcommissie@wtos.nl!

We hopen je graag te zien bij het introweekend!
De WeekendCie

 

KLIK HIER OM JE IN TE SCHRIJVEN ALS HET FORMULIER HIERBOVEN NIET WERKT