Zaterdag 9 december 2017 zal WTOS Delft haar jaarlijkse veldritwedstrijd weer organiseren. Deze wedstrijd is onderdeel van de Regionale veldritcompetitie Zuid-Holland, maar iedereen met een KNWU (basis-)lidmaatschap en cross bike of mountainbike kan meedoen! Voor de heren zal er in de A- en B-klasse gestreden worden en de dames zullen gaan strijden om de winst in de D-klasse.

Voor de toeschouwers belooft het een mooi spektakel te worden waar actie, veel modder en de strijd tussen mens en fiets te zien zal zijn. De locatie is het bos achter IKEA Delft, aan het Vrederustpad. Parkeren kan aan de Hoflaan.
De B-klasse en D-klasse start om 12:00. De A-klasse start om 13:00.

We hebben al een mooi filmpje van het parcours: https://www.youtube.com/watch?v=5nSx31FqaQw

Wil je ook meedoen? Inschrijven kan ter plekke. Je kunt ook je fiets afspoelen.

 

Informatie over de competitie zoals de kalender en het klassement kun je vinden op veldrijden.com.
Vragen? Stuur een e-mail naar wedstrijden@wtos.nl