Lieve leden,

Dinsdag 16 januari om 19:30 organiseert de activiteitencommissie een pubquiz! Gijs en Stef hebben dit keer weer hartstikke leuke, diepgaande, wielrengerelateerde en niet-wielrengerelateerde vragen gemaakt die jullie een hoop uitdaging gaan bezorgen. Onder het genot van een goed drankje kun je vast beter nadenken, dus kom vooral voor de gezelligheid om 19:30 dus naar Stefs huis. Geef even op het forumtopic aan als je komt, dan hebben we een indicatie. Stefs huis kan ongeveer vijftien gasten aan. 

 Dear members,

Tuesday the 16th of January at 19:30 the activity committee organizes a super nice pubquiz. Are you ready for some tough questions about cycling? Or do you know more about music? It doesn’t matter, we’ve got beer and gezelligheid. Just come to Stef’s house. Please let us know if you’ll be there by replying to the  forum topic and we’ll see you there!