De Regionale Veldritcompetitie Zuid-Holland is vorige week afgelopen en met trots kunnen we mededelen dat Merijn Dam op een derde plaats in het A-klassement is geëindigd! Hij greep vaak net naast een podiumplaats, maar door in 11 van de 13 wedstrijden mee te draaien heeft Merijn voldoende punten weten te behalen en kon bij de slotwedstrijd bij RWC Ahoy in Rotterdam de bloemen in ontvangst nemen.

Arian Stolwijk heeft 10 wedstrijden in de competitie gereden en is vijfde in het klassement geëindigd! Bij Delta en Avanti behaalde hij een derde plaats en wist vervolgens bijna altijd top 10 te rijden.

WTOS vult 30% van de top 10 in het A-klassement, want Stan van der Meer is uiteindelijk mooi achtste geworden door met zes deelnames 87 punten te behalen. Hier moet zeker gezegd worden dat hij de enige WTOS overwinning in de competitie had bij Barrhopoort op 6 januari.

Bij de dames hebben Sophie en Fanny nog aan een aantal wedstrijden deelgenomen waarbij Fanny derde werd in Ridderkerk.

Het was een succesvolle competitie waarbij tien WTOS’ers punten hebben behaald en onze eigen veldrit in Delft ook goed bezocht was. Kijk voor alle deelnemers en uitslagen op veldrijden.com.