Afgelopen Hemelvaartsweekend waren we zoals elk jaar weer op Kennismakingskamp. We trokken met 40 man naar onze zuiderburen waar we in de Ardennen op een prachtige locatie, niet ver van Luxemburg, vier dagen konden genieten.

De Ardennen bieden genoeg uitdaging om het onderste in ons boven te halen. Zo zijn er een paar mankementen aan fietsen geweest door de staat van het Waalse wegdek, maar al snel werden de routes door het land met het betere asfalt gepland, genaamd Luxemburg. Naast het ontwijken van gaten werden de zwaarste klimmetjes van België verreden zoals de Col de Haussire.

Van hoogtemeters maken krijg je dorst; gelukkig was daar op de derde dag de La Chouffe brouwerij waar we bij konden tanken en weer door konden klimmen. Voor velen was de derde dag de laatste fietsdag. Niet eens doordat onze benen weigerden, we hadden ons natuurlijk suf getraind voor dit weekend, maar de regen op zondag was alleen voor de echte liefhebbers weggelegd.

Dat betekent dat op zondag toch nog een mooie klimtijdrit verreden kon worden waar Camill er met de winst vandoor ging. Het KMK 2018 is helemaal veilig verlopen en onder andere daardoor zeer geslaagd.

Routes: strava.com/clubs/wtos-delft