Daniël Langereis heeft het waargemaakt! Hij is maandag districtskampioen van Zuid-Holland geworden bij de eliterenners! In Hardinxveld-Giessendam bleef hij knap in de kopgroep van vier man. Een topprestatie waar we allemaal erg trots op mogen zijn. Daniël rijdt namens WTOS bij Team WASp waar hij erg goed op weg is om nog meer dan dit te bereiken. Op onze Facebookpagina hebben we het artikel dat Dan Rolandus in het AD over Daniël schreef gezet. Bekijk de gehele uitslag hier.

Woensdag de 23e werden in Stad aan ’t Haringvliet de districtskampioenschappen vervolgd met het tijdrijden. Daar namen twee WTOS’ers aan deel, en met succes. Het WTOS blauw belandde tweemaal bovenaan het podium! Gijs Bouman werd eerste bij de amateurs met een gemiddelde snelheid van 45 km/u en Arian Stolwijk is districtskampioen tijdrijden Zuid-Holland bij de eliterenners. Zijn gemiddelde snelheid was 46,9 km/u. Alle uitslagen zijn hier te vinden.

Een glorieuze week voor WTOS dus. We feliciteren onze drie winnaars van harte en we gaan op weg naar meer topprestaties die enorm goed voor het wielrennen in Delft zijn!