Op het NK weg en NK tijdrijden was WTOS erbij, tussen de grote namen, en hoe! Lees het hier:

Arian Stolwijk heeft gisteren het NK tijdrijden verreden in Bergen op Zoom, tussen de grote namen. In Arians categorie (Elite zonder contract) is hij negende geworden! Gefeliciteerd!
Met een tijd van 1:08:54 over 52,3 km met start en finish in Bergen op Zoom reed hij in zijn WTOS pakje keihard over de Brabantse Wal.
In de overall uitslag staat Arian tussen de profs op een 22e plaats! Tom Dumoulin was afwezig en Dylan van Baarle was de verrassende winnaar, gevolgd door Niki Terpstra en Wilco Kelderman.
De volledige uitslag vind je hier.

Daniël Langereis en Arian Stolwijk hadden zich geplaatst voor het NK wegwielrennen voor elite zonder contract. Afgelopen weekend was het zover in het Zeeuwse Phillipine. Daniël zat in de kopgroep van negen man die de wedstrijd domineerde. Op 40 km voor de eindstreep werden ze echter teruggepakt en brak het peloton in verschillende groepen. Niemand kon een massasprint voorkomen.
Daniël heeft dus geweldig gereden door in de kopgroep te rijden, met uiteindelijk plaats 45 als resultaat en Arian is 74e geworden. Zie de uitslag hier.

Persberichten:
https://nos.nl/…/2238668-van-baarle-verrast-met-eerste-tijd…
https://www.omroepzeeland.nl/…/Roy-Pieters-wint-NK-wielrenn…