Heb jij interesse om lid te worden bij de grootste studentenwielervereniging van Nederland? Dit jaar organiseren we vier open introductietrainingen voor iedereen die wilt ontdekken of WTOS iets voor hem of haar is. Je hoeft dus nog geen lid te zijn en aanmelden is niet nodig. Bij deze trainingen (net als de rest van de trainingen gedurende het jaar) splitsen we de groep op in kleinere groepen van gelijk niveau. Dus als je ervaren of onervaren bent kun je meedoen!

Ma 3 sep: Introtraining weg (kick-off)
Do 6 sep: Introtraining weg + MTB
Ma 10 sep: Introtraining weg
Do 13 sep: Introtraining weg + MTB

De eerste introtraining zal een kick-off zijn waarbij verschillende technieken geoefend zullen worden op een gesloten wielerparcours. Denk hierbij aan sprinten, bochtentechniek en rijden in een peloton. Bij de overige introtrainingen kun je kiezen tussen 45 of 60km en in alle gevallen is er verzorging onderweg met wat te eten en drinken.

Op de donderdagen zijn MTB’ers ook welkom, deze zullen een andere route rijden, maar ook met verzorging.

Bij alle trainingen geldt: verzamelen om 18:15 voor de ingang van Sport & Cultuur (vooraf aanmelding niet nodig), Mekelweg 8. Het dragen van een helm is wél verplicht! Lampjes meenemen wordt sterk aangeraden 😉

Klik hier om naar het Facebook evenement te gaan!

 


 

Interested to join WTOS, the biggest student cycling club of the Netherlands? This year we are organising four open introduction trainings for everyone who wants to get to know WTOS. You don’t have to be member and you don’t have to sign up for the trainings, just show up with a bike and a helmet! We will split up into groups according to level (like all our trainings during the year), so everyone is welcome!

Mon 3 sep: Intro training road (kick-off)
Thu 6 sep: Intro training road + MTB
Mon 10 sep: Intro training road
Thu 13 sep: Intro training road + MTB

The first intro training will be a kick-off where we will practice different techniques on a cycling track. During the other trainings you can choose between 45 and 60 km and we will supply some refreshments along the way.

On Thursdays, mountainbikers are welcome and they will ride another route.

We will gather everytime at 18:15 in front of the entrance of the Sports & Culture building, Mekelweg 8 in Delft. Wearing a helmet is mandatory! Lights are recommended.

Click here to go to the Facebook event!