Deze week vond de OWee weer plaats waar alle nieuwe Delftse studenten kennis maakten met de stad en het verenigingsleven. WTOS was zichtbaar aanwezig tijdens vele evenementen. Zo begon de week op zondag met de openingsparade waar we de 3500 aankomend eerstejaars lieten zien hoe je kunt sprinten op een 12 inch minifietsje.  We lieten aan alle OWeegroepjes, inclusief jaloerse mentoren, zien dat WTOS zeer divers en superleuk is!

Op maandag was het de beurt aan de geïnteresseerden zelf om eens langs onze plek op de infomarkt te komen. Toen konden we echt vertellen wat WTOS zo’n geschikte vereniging voor elke soort fietser maakt. Velen dachten dat we alleen zochten naar wedstrijdrenners, maar je kunt juist ook bij ons terecht voor het toeren. Mocht je wel goede sprintcapaciteiten hebben, hadden we de 1 km challenge opgezet om leuke prijzen te winnen. De infomarkt werd zo een mooie, succesvolle middag met al heel wat inschrijvingen en nog meer getoonde interesse.

Ook wielrenners houden van feestjes, en daarvoor moet je zeker in Delft zijn. Zo lieten 14 sportverenigingen op dinsdagavond zien hoe je het beste feestje kunt bouwen. WTOS was één van hen zodat we alvast ons lustrum eindfeest mentaal kunnen voorbereiden.

Tot slot konden we woensdag natuurlijk niet ontbreken op de sport- en cultuurmarkt. Ten eerste zijn we aangesloten bij TU Delft Sports & Culture, en verder konden alle aanwezigen, bachelor- of masterstudenten, nationaal of internationaal, ervaren of onervaren, naar de WTOS stand komen om een van onze racefietsen te proberen, aan de 1 km challenge deel te nemen of om van de 12 inch minifietsjes te genieten. Ook hier zijn alle vragen beantwoord en zijn er veel inschrijvingen voor het komende collegejaar.

Het was dus een succesvolle OWee die veelbelovend is voor het aankomende jaar!