Op zaterdag 29 september werd het Nederlands ClubKampioenschap (NCK) gereden in Dronten. Ruben, Arian, Gijs, Axel, Janno en Sytse vertegenwoordigden WTOS tussen de 67 andere teams. Nog voor de wedstrijd begon brak er paniek uit omdat er een tijdritpak miste. Een verwarde renner bleek het veel te strakke pak van zijn mederijder aangetrokken te hebben. Na wat heen en weer gewissel stapten de 6 mannen, gehesen in hun juiste strakke tijdritpak, op hun tijdritfiets en maakten het verkeer rondom Dronten onveilig. De oude, bijna uit elkaar vallende volgauto kon maar net de op hol geslagen trein volgen. De 6 mannen haalden uiteindelijk de eindstreep met een indrukwekkende 47,9 km/u gemiddeld en eindigden op de 28e plek. Met dit resultaat eindigden de mannen tweede van alle studententeams, vlak achter de Utrechtse Domrenners. Het was een rit om nooit meer te vergeten.