Precies 4 dagen voor het aflopen van de Apk van de Ford hebben wij als vereniging afscheid genomen van onze trouwe Ford die sinds november 2012 in ons bezit was. In Maurice Schook/KIA Autohaag Zeeuw te Delft hebben wij een partner gevonden voor het leveren van een nieuwe auto: de Kia Cee’d sporty wagon! Zo sportief…

Deze nieuwe auto is onder andere voorzien van airco, stoelverwarming voorin, een afneembare trekhaak (handig wanneer de auto tijdens koers wordt gebruikt) en elektrische ramen. Mits er geen Pk’s zijn weggerend in de afgelopen jaren heeft de nieuwe auto wel 24! Pk extra tov de Ford (125 hele paarden in totaal). Ben jij nou benieuwd naar de sportieve prestaties van onze Kia Cee’d sporty wagon? Kijk dan eens hier.

Op dit moment is de autocommissie druk in de weer om de auto gereed te maken voor gebruik zodat de nieuwe WTOS-bak zich snel kan vertonen op trainingsweekenden, wedstrijden, vakanties en weekendjes weg. Zo wordt hij dadelijk nóg mooier met de logo’s van onze sponsoren!

 

Links: oude WTOS auto Ford, Rechts: Nieuwe Kia Cee’d sporty wagon!