Vandaag viert WTOS haar 35e verjaardag!

Op 2 november 1983 werd WTOS opgericht. 2018 stond dan ook in het teken van het 7e WTOS lustrum, met allerlei activiteiten variërend van de feestelijke opening, een galadiner, bier-bike-bier, kroegentocht, bedrijvendag en meer. Maar we feesten door…

WTOS DIES borrel

Op dinsdag 6 november hebben wij onze maandelijkse borrel in de Doerak (Vrouwjuttenland Delft) vanaf 21:00u. Deze borrel heeft dit keer een feestelijk tintje vanwege de DIES: er is zelfgebakken taart. Kom dus gezellig een pilsje drinken! (Als je weggaat, reken je bij de bar je eigen drankjes af)

Lustrum eindfeest

Om het lustrum feestelijk af te sluiten, wordt er op 16 november het Lustrum eindfeest georganiseerd in de Koornbeurs. Check het facebookevenement voor meer informatie en tickets. Komt allen om ons 35-jarig bestaan te vieren!