Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Wanneer wij als WTOS terugkijken naar 2018, zien we een jaar vol mooie en sportieve momenten. WTOS heeft vele fietsavonturen meegemaakt, spannende wedstrijden gereden en een nieuwe clubkampioen gekregen. Bovendien zat 2018 vol met mooie evenementen, georganiseerd met de hulp van vele sponsoren. Zo heeft in maart bijvoorbeeld de Studentencup plaatsgevonden en in september het Clubkampioenschap Weg. Later, in oktober,  hebben we twee grote wedstrijden georganiseerd: de Regiocross en het Nederlands Studenten Kampioenschap Wielrennen. Deze evenementen hadden nooit plaats kunnen vinden zonder de steun van onze sponsoren. Naast wielergerelateerde wedstrijden, zijn er ook veel leuke activiteiten geweest. We zijn bijvoorbeeld wezen poolen en bowlen, er is een pubquiz geweest en we hebben het cycling dinner georganiseerd, om er een paar te noemen. Daarnaast stond 2018 in het teken van het 7e lustrum van WTOS. Ter ere hiervan zijn er verschillende mooie activiteiten geweest, waaronder een succesvol galadiner en een episch lustrum eindfeest.

Natuurlijk is het ook van belang om terug te blikken naar de gezondheid van onze vereniging. Het ledenaantal van WTOS groeit elk jaar weer. Eind 2018, zijn er ruim 270 leden aangesloten bij WTOS. Een aantal waar we trots op zijn.

Nu staat 2019 voor de deur. Een jaar waarin we willen blijven groeien. Een jaar waarin we opnieuw leuke activiteiten gaan organiseren. Een jaar waarin er weer veel gefietst gaat worden. We kijken nu al uit naar het nieuwe jaar, vol positieve energie en nieuwe mogelijkheden.

Voor nu wensen we u fijne kerstdagen en een gelukkig 2019. We gaan ervanuit dat het weer een mooi jaar zal worden.

Met sportieve groet,

Bestuur 36 der studentenwielrenvereniging WTOS Delft

Voorzitter  – Violinde den Breeijen
Secretaris – Talitha Meijer
Penningmeester – Mark ten Have
Commissaris Acquisitie – Sil Havinga
Commissaris Wedstrijden – Tjeu Gehlen