Op 6 januari kleurde de baan van Velodrome Amsterdam WTOS blauw! De activiteitencommissie had namelijk een baanclinic georganiseerd. Zo kwam het dat een groep WTOS’ers afreisde naar Amsterdam om 2 uur lang les te krijgen in baanwielrennen. Het begon met wat hoogteoefeningen en slalommen langs pionnen, al een hele opgave met een fixie zonder remmen en een baansteilheid van maar liefs 47 graden!

Al snel kregen onze mannen het baanwielrennen onder de knie en deden ze de coach versteld staan met hun snelheid en behendigheid. “Ik heb nog nooit zo’n goeie groep gehad!” Aldus de coach. Maar WTOS’ers willen het liefst zo hard mogelijk… koersen! En een koers, die kwam er! Er werd een tijdrit gereden over de 200m baan waarbij Arian Stolwijk met 52,7km/u een indrukwekkende tijd (13,67) neerzette, gevolgd door Dick Bouhof (13,87) en Bart van der Heijden (14,08). Daarna was het nog een aantal rondjes intervaltraining. Vermoeid maar voldaan keerden alle WTOS-mannen naar Delft terug. Het was een geslaagde activiteit en een dag om nooit te vergeten!