Langzaam begint het koersseizoen op gang te komen en er wordt al hard gekoerst door onze renn(st)ers. Zo waren er afgelopen weekenden twee trainingskoersen waarbij WTOS flink vertegenwoordigd was.

Op zondag 10 februari haalde WTOS’er Wander van der Wal de eerste plaats op de trainingskoers bij de Spartaan.

Wander van der Wal haalde de eerste plaats bij de trainingskoers van 10 januari

Gisteren was het koersch op het wielerparcours van RWC Ahoy ??! Door het mooie weer was het deelnemersveld groot. WTOS was flink vertegenwoordigd in zowel de A als de B categorie. De renners hadden er zin want er werd veel door WTOS’ers op kop gereden. Bij de dames reed Violinde Den Breeijen mee en bij de heren Wander van der Wal, Axel Koper, Merijn Dam, Flip Alkemade, Jip Van Montfort, Maarten Buitelaar, Daan Gehlen, Nick Overkamp, Dick Bouhof en Robert Lengkeek. De WTOS’ers Daniël Langereis en Ruben van den Ende kwamen uit voor eliteteam WASp. Er werd hard gestreden, maar helaas was er in de laatste bocht een lelijke valpartij waardoor de wedstrijd werd beëindigd. Wij wensen de betrokkene in de valpartij veel sterkte met het herstel.

De moraal is hoog, dus dat belooft wat voor het komende seizoen!

Een hoop WTOS’ers reden mee bij de trainingskoers van zaterdag 16 februari