Op woensdag 24 april organiseert WTOS samen met X een ‘Get To Know Your Bike’ avond van 17:30-19:30 bij X. Op deze avond kun je alles leren over het vervangen van onderdelen van je race- of stadsfiets ? Denk jij dat het moeilijk of veel tijd kost om je band te vervangen? Wel nee! Op deze avond laten we je zien dat je het heel makkelijk zelf kan fixen. Super handig als je een keer met pech langs de weg komt te staan. Kom jij ook naar dit super leerzame evenement?!

Wanneer? Woensdag 24 april, 17:30-19:30
Waar? Voor X, Mekelweg 8, Delft
Kosten: Gratis

Zie voor meer informatie het Facebook evenement.

——————-

On Wednesday, April 24, WTOS and X are organizing a ‘Get To Know Your Bike’ evening from 17: 30-19: 30 at X. On this evening you can learn everything about replacing parts of your racing or city bike ? Do you think it will be difficult or costs a lot of time to replace your tire? Well no! On this evening we will show you that it is very easy to fix it yourself. Are you also coming to this super nice event?!

When? Wednesday 24 April, 17:30-19:30
Where? In front of X, Mekelweg 8, Delft
Costs: Free

 

For more information, see the Facebook event