Vandaag reden een aantal enthousiaste WTOS’ers Limburgs Mooiste! Gisteren reisden zo’n 14 WTOS’ers met een volgepakte WTOS auto vol fietsen naar het zuidelijkste puntje van Nederland voor een weekendje lekker toeren! En dat deden we!

Sommigen reden 70km, 110km, 150km of 180km en een drietal heldhaftelingen trotseerden de 255km! Vroeg in de ochtend was er een flinke bui, maar tegen het tijdstip waarop de meeste fietsers startte, straalde het zonnetje volop. Tijdens de routes werden veel verschillende klimmetjes aangedaan. Zo trotseerden we de Vaalserberg, dikke buik, keutenberg, fromberg, Brakkeberg, camerig, loorberg en nog vele anderen. Op de pauzepunten konden we dan ook even lekker uitrusten.
De 255 groep ondervond al in het begin van de tocht wat materiaalpech, wat hen 1,5 uur vertraging deed oplopen. De andere groepen konden gelukkig allemaal ongeschonden over de finish fietsen. Het was een supergezellige dag, nu genieten van een welverdiend biertje (en een stukske vloai).