Het is weer NK tijd! Over de hele wereld worden er deze weken landskampioenschappen gehouden om de beste renner van het land. En zo ook in Nederland.

Op zondag 23 juni barstte de strijd lis om de beste wegrenner van Nederland op het NK weg. WTOS werd vertegenwoordigd door Arian Stolwijk en Daniël Langereis. Het was een snikhete dag en de wedstrijd werd daardoor ook erg lastig gemaakt voor onze renners. Arian had last van een slechte dag en Daniël eindigde op de 41e plek door materiaalpech.

Daniël op het NK weg
Arian op het NK weg

Maar op woensdag 26 juni mocht WTOS weer in actie komen tijdens het NK tijdrijden. Arian Stolwijk nam hierop een herkansing en streed samen met Ruben van den Ende om de rood-wit-blauwe trui. Er werd een afstand van 41km gereden. Arian eindigde op de 31e plek met 46.322km/u gemiddeld, Ruben precies een plekje daarna op nummer 32 met 46,249km/u!

Ruben op het NK tijdrijden
Arian op het NK tijdrijden

Met deze knappe prestaties kunnen wij alleen maar zeggen, goed gedaan mannen en we zijn trots op jullie!