Tijdens de afgelopen OWee was WTOS van de partij! Door onze felle kleur blauw waren we extra goed zichtbaar en konden we goed de aandacht trekken met onze nieuwe auto en WTOS shirtjes.

Op zondag 18 aug startten we met de epische parade met de auto en minifietsjes. Met de slipacties van Jip en Sil en de diverse wheelies werd iedereen langs de kant gelijk enthousiast. Die avond op het openingsfeest feestten we gezellig mee. Op maandagmiddag 19 aug stonden we op de infomarkt. Hier waren veel geïnteresseerden die we enthousiast hebben kunnen maken voor WTOS. Op dinsdag 20 aug waren we op het epische Sportfeest, waar een biertje natuurlijk niet mocht ontbreken. Tot in de kleine uurtjes feestten we door. Op woensdagmiddag 21 aug waren we bij Search@X waar geïnteresseerden uitleg konden krijgen over het hoe en wat van de vereniging.

Het was een superleuke week waarin we een hoop mensen konden enthousiasmeren voor WTOS!

Lijkt het jou ook zo leuk om met andere studenten te wielrennen? Kom dan naar onze introtrainingen in september of ga naar wtos.nl/inschrijven !