Op vrijdag 11 oktober vertrok een grote groep WTOS’ers per fiets en auto naar Schaijk voor het jaarlijkse introweekend. Tijdens dit weekend konden nieuwe en huidige leden van WTOS met elkaar kennismaken en kon genoten worden van fietstochten door onbekend gebied.

Enkele leden die heen fietsten werden ware helden omdat zij behoorlijke hoeveelheden regen tegenkwamen onderweg. Maar zo’n 170 km later zijn ze bij de accommodatie gearriveerd en hadden zij hun avondeten wel verdiend!

De rest van de groep kwam in de loop van de avond aan in Schaijk alwaar het bier en de chips uit de kratten tevoorschijn kwam. Op zaterdag werden mooie tochten verreden met hier en daar zelf een klimmetje erin. Zaterdagavond werd genoten van een quiz over wielerlegendes, geografie en andere varia.

Op zondagochtend kropen de vermoeide WTOS’ers op hun fiets en reden dapper nog een rondje door de omgeving. Kortom, een fantastisch weekend met ontzettend veel lol en (fiets)plezier.