Op zaterdag 28 september was het tijd voor de spectaculaire ploegenachtervolging voor clubs, het Nederlands Clubkampioenschap, oftewel NCK. WTOS werd vertegenwoordigd door Daniël Langereis, Flip Alkemade, Ruben van den Ende, Arian Stolwijk, Wander van der Wal en Nick Overkamp. De 6 heren hebben keihard getraind voor deze dag.

Het begon allemaal op een druilerige zaterdagmiddag. Het regende, het was koud, het was nat en grijs. Maar de moraal werd hier niet minder van! De mannen hadden er zin in.

 

De WTOS-trein tijdens het NCK.


Om 15:18 barstte de strijd los en reden de mannen in een trein over het parcours in Dronten. Met wind op de kant werd met de trein de hele weg benut om uit de wind te zitten.

Ze gingen als een speer, totdat op 17km er een rukwind op kwam zetten. De heren maakten een zwieperd en kwamen lelijk ten val. Gelukkig bleef het bij gescheurde pakken en meerdere schaafwonden en kunnen we van geluk spreken dat er geen ernstigere verwondingen waren. Inmiddels gaat het naar omstandigheden goed met de heren en wij wensen hen veel sterkte in hun herstel!