Afgelopen zaterdag 2 november, op de Dies van WTOS, is de jaarlijkse Regiocross georganiseerd WTOS. Deze wedstrijd is onderdeel van de Regionale veldritcompetitie Zuid-Holland waar in verschillende categorieën wordt gestreden om de prijzen. Het regende zaterdag al vroeg waardoor het parcours achter de IKEA een echte modderpoel werd.

Er werd gestart met de heren B-klasse waar de jonge Sjoerd ten Nijenhuis als eerste over de eindstreep kwam, gevolgd door Lennert van Straten en Peter Kooistra.

Bij de vrouwen was Larissa Hartog een klasse apart en kwam solo over de streep. Zij won voor Juul Hubert en Leonie Bos.

Door een valpartij bij de heren A-klasse moest de strijd voortijdig gestaakt worden. Gelukkig bleek de ernst van de valpartij mee te vallen en gaat het naar omstandigheden goed. Ondanks de valpartij was er al een duidelijke aftekening te bekennen tijdens de wedstrijd. Zo is besloten dat de doorkomst op moment van staken ook de uitslag in deze cross is. Zo werd Gaël Tack als winnaar gehuldigd. Op het podium werd hij vergezeld door Gerard Kooistra en Pim van der Marel.

We willen graag onze sponsoren Vulcaan, Berg Roses en De Wolf Fietsen bedanken voor het mede mogelijk maken van de Regiocross.

Informatie over de competitie zoals de kalender en het klassement kun je vinden op veldrijden.com.