Op donderdag 27 februari vond de jaarlijkse ploegenpresentatie van WTOS plaats in de theaterzaal van X. Traditiegetrouw is dit een avond met verschillende sprekers van binnen en buiten WTOS. Daarnaast werd de clubkleding uitgedeeld en vond de gladde-benenwedstrijd weer plaats.

Sprekers tijdens de ploegenpresentatie

Voor deze avond waren er 5 sprekers te gast. Onze hoofdsponsor, VIRO, trapte de avond af. Tijdens de presentatie werd er een goed beeld van het ingenieursbureau gegeven. VIRO werkt aan fantastische, technische projecten op veel markten. Daarnaast wil het zijn werknemers zo vitaal mogelijk laten zijn en daar wordt binnen het bedrijf veel aandacht aanbesteed zoals het organiseren van de ‘week van de vitaliteit’ met onder andere verschillende sportactiviteiten.

De tweede spreker van de avond was Esther van Leeuwe. Zij heeft ervaring als kok voor de World-Tourploeg Jumbo-Visma en vertelde tijdens de avond over haar werk en over hoe belangrijk goede (sport)voeding is voor wielrenners. We weten zeker dat we hier een hoop van hebben opgestoken voor het komende seizoen!

Hierna volgde een interessante presentatie van het dreamteam WASUB. Dit dreamteam bouwt aan een onderzeeër. Er werd uitgelegd uit welke onderdelen de ‘sub’ bestaat en hoe deze geoptimaliseerd worden voor de wedstrijden. Daarnaast werd verteld hoe er gezocht werd naar de ideale piloot voor de sub. Uiteindelijk werd de presentatie besloten met een mooi vragenvuur over de wattages van de piloten.

Presentatie van WASUB (Foto Bart Janse)

In de pauze was de mogelijkheid om de KMK-locatie voor dit jaar te raden. Als snel bleek dat veel in de buurt hadden gegokt. Dit jaar zullen we naar Manhay in België gaan tijdens het Hemelvaartsweekend.

De vierde spreker was een oud WTOS’er, Jos Koop. Hij werkt bij Shimano in Eindhoven voor PRO, een onderdelenmerk van Shimano. Nadat we waren bijgepraat over de historie van Shimano, vertelde Jos ons hoe er nieuwe producten worden ontwikkeld.

De laatste spreker van de avond was WTOS- en WASP-renner Daniël Langereis. Hij sprak van de verschillende hoogtepunten voor WASP en voor hem in 2019 en blikte vooruit op het komende seizoen.

Clubkleding en gladde-benenwedstrijd

Toen was het tijd voor het uitdelen van de nieuwe clubkleding. In de nieuwe kleding met een kleine verandering van het ontwerp, een extra VIRO-logo op de voorkant van het shirt, konden verschillende foto’s gemaakt worden. We zijn trots dat we ook dit jaar weer met VIRO op ons tenue mogen trainen, toertochten rijden en deelnemen bij wedstrijden.

Groepsfoto in nieuwe clubkleding (Foto Bart Janse)

 

Het laatste onderdeel van de avond was de gladde-benenwedstrijd. Met een groot deelnemersveld was het voor de jury, bestaande uit Violinde, Isabel en Rozemarijn, een zware taak om tot een winnaar te komen. Na een finale ronde werd uiteindelijk Maarten tot winnaar uitgeroepen.

Keuring van de gladde benen (Foto Bart Janse)

Graag willen we ook via deze weg nogmaals de sprekers bedanken voor hun bijdrage bij de ploegenpresentatie. Ook dank aan Bart Janse voor het maken van foto’s tijdens deze avond.