Op 25 september organiseert WTOS Delft weer een studentencup, dit keer op het uitdagende parcours van HSK Trias in Den Haag. Heb jij aan het einde van het seizoen nog genoeg energie in de tank om de bloemen mee naar huis te mogen nemen? Het programma ziet er als volgt uit:
11:30 parcours geopend
12:00 start Dames (50 min koers)
13:15 start Heren (75 min koers)

Renners/rensters mogen tot één jaar na het afstuderen meedoen met de Studentencup. Let op, voor het starten heb je minimaal een KNWU-lidmaatschap en een startlicentie nodig. Deze is eenvoudig en snel aan te vragen via mijnknwu.nl of jouw vereniging.
Vragen? Stuur een mailtje naar wedstrijden@wtos.nl

On the 25th of September, WTOS Delft will organize a studentencup, on the challenging circuit of HSK Trias in The Hague. Do you’ve still got something left in the tank to take the flowers home? The program of the day is as follows:
11:30 parcours open
12:00 start Ladies (50 min koers)
13:15 start Men’s (75 min koers)

It is possible to participate one year after graduation. Furthermore, it is required to have a KNWU-license. You can get this license via mijnknwu or your society.
If you’ve got any questions, you can send an email to wedstrijden@wtos.nl

Inschrijven kan via de volgende link/ Registrate via the following link:
https://forms.gle/8SRCvvr1LPiEvGoQ9