Heb je deze winter lekker hard doorgetraind om er een goede start van het seizoen van te maken en wil jij je eindelijk echt kunnen meten onder andere studenten? Schrijf je je dan nu in voor de eerste studentencup van dit jaar!

Renners/rensters mogen tot één jaar na het afstuderen meedoen met de Studentencup. Let op, voor het starten heb je minimaal een KNWU-lidmaatschap en een startlicentie nodig. Deze is eenvoudig en snel aan te vragen via mijnknwu.nl of jouw vereniging.
Vragen? Stuur een mailtje naar wedstrijden@wtos.nl

Inschrijven kan via:
https://docs.google.com/forms/d/1aGS9DK1scK3PDUIy_Ck8VQ5lwtBy_5X8jZIoo6vcBQ8/edit?usp=drivesdk


Have you been training a lot this winter in order to have a fabulous start of your season and do you finally want to compare yourself to other students? Sign up for the first student cup race of this year!

It is possible to participate one year after graduation. Furthermore, it is required to have a KNWU-license. You can get this license through mijnknwu.nl or your club.
If you’ve got any questions, you can send an email to wedstrijden@wtos.nl

To sign up, click on the following link:
https://docs.google.com/forms/d/1aGS9DK1scK3PDUIy_Ck8VQ5lwtBy_5X8jZIoo6vcBQ8/edit?usp=drivesdk