WTOS is dé studentenwielrenvereniging van Delft, voor alle studenten in Nederland die houden van Wielrennen, mountainbiken en veldrijden! Wielrenner of mountainbiker, man of vrouw, we houden allemaal van fietsen! WTOS biedt niet alleen meerdere trainingen per week aan, maar er vinden ook regelmatig activiteiten en borrels plaats. Daarbij mogen wij ons aankomend jaar opmaken voor aan fantastisch lustrum jaar vol leuke activiteiten! Wil je kennis maken met WTOS? Kom dan begin September naar onze introtrainingen!

Week 1:

 • 5 september introtraining op de weg 45 of 60 km (rondje hoek)
 • 7 september introtraining mountainbike
 • 8 september introtraining op de weg 45 of 60 km (rondje rotte)

Week 2

 • 12 september introtraining op een wielrenparcours
 • 14 september introtraining mountainbike
 • 15 september introtraining op de weg 45 of 60 km (rondje rotte)

Bij alle trainingen wordt er verzameld om 18:15 bij X (Mekelweg 8, Delft). Het dragen van een helm is verplicht en het wordt aangeraden lampjes mee te nemen.

Heb je nog vragen? Kom dan tijdens de owee op woensdag 24 augustus naar de activiteitenmarkt bij X tussen 11:00 – 15:00. Hier staan wij om kennis te maken en al je vragen te beantwoorden! Mocht je helaas niet kunnen komen kan je natuurlijk altijd een DM sturen.

Hopelijk tot zien!


WTOS is the student cycling association of Delft, for all students in the Netherlands who love cycling, mountain biking and cyclo-cross! Cyclist or mountain biker, man or woman, we all love cycling! WTOS not only offers several training sessions per week, but there are also regular activities and drinks. In addition, we can prepare ourselves for a fantastic lustrum year full of fun activities! Would you like to get to know WTOS? Then come to our intro trainings at the beginning of September!

Week 1:

 • September 5 intro training on the road 45 or 60 km (round corner)
 • September 7 intro training mountainbike
 • September 8 intro training on the road 45 or 60 km (round rotte) Week 2
 • September 12 intro training on a cycling track
 • September 14 intro training mountainbike
 • September 15 intro training on the road 45 or 60 km (round rotte)

For all training sessions, we will gather at X (Mekelweg 8, Delft) at 18:15. Wearing a helmet is mandatory and it is recommended to bring lights.

Do you have any questions? Then come to the activity market at X during the owee on Wednesday 24 August between 11:00 – 15:00. We are here to meet you and answer all your questions! If you unfortunately can’t make it, you can always send a DM.

Hope to see you!