Wil jij het seizoen eindigen als clubkampioen of wil jij een keer een laagdrempelig koersje rijden? Dan is het clubkampioenschap weg op zondag 25 september daar ideaal voor. Het clubkampioenschap vindt plaats op de Spartaan (Lange Kleiweg 106 in Rijswijk). Om 12:00 zullen de B’s starten. Deze wedstrijd is voor mensen zonder licentie, voor Startlicentiehouders en voor vrouwen. Ideaal dus als je een keer een koersje wil uitproberen. Om 13:15 zullen de A’s starten. Deze wedstrijd is voor Sportklasse, Amateurs en Elite/Belofte.
————————————-
Do you want to end the season as club champion or do you want to ride your first race? On Sunday September 25st will be the road club championships. This race will take place on the Spartaan (Lange Kleiweg 106, Rijswijk). At 12:00 the B race will start. This race is for people with a Start license, without license and ladies. This race is ideal for people without race experience. At 13:15 the A race will start. This race is for Sportklasse, Amateurs and Elite/Belofte