Op zaterdag 3 December organiseert WTOS een veldrit in Delft, onderdeel van de GP Cycling veldrit competitie. Deze veldrit, ook wel bekend als een ‘regiocross’, zal worden georganiseerd nabij het Vrederuspad. In het park, wat ook wel te boek staat als ‘het bosje achter de Ikea’, is een leuk en uitdagend parcours uitgezet waar de echte veldrijder zich goed kan uitleven. In de wedstrijd kan je het opnemen tegen veldrijders uit heel Zuid Holland, in je eigen categorie. Voor meer informatie over de categorie indeling of de regels kan je vinden op de site van de competitie, de link vind je hier onder.

On Saturday the 3th of December, WTOS will organise a cyclocross race in Delft, part of the GP Cyling veldrit competitie (GP Cyling cyclocross competition). This cyclocross race, also known as a ‘regiocross’, will be organised near the Vrederuspad. In the park, also known as ‘het bosje achter de Ikea’, a fun and challenging course is made. A course where the real cyclocross racers will enjoy themselves. In the race you will compete against racers from the whole region, in you own category. For more information about the categories or the rules, have a look at the site of the competition. You can find the link below.

Programma/program:

12:00 start B category
12:01 start D category
13:00 start A category

https://veldrijden.com/index.php/reglement-2021-2022/