Heb je deze winter al heel lang uitgekeken om de studentencups te gaan rijden? En heb je hiervoor de hele winter hard doorgetraind, uitgerust of juist een andere sport beoefend om er een spetterende start van het studenten wielrennen van te maken? Kom je dan op zondag 26 maart meten onder je medestudenten bij de studentencup van WTOS en schrijf je in via mijn.knwu.nl

11:30 Parcours geopend (Lange Kleiweg 116, Rijswijk)
12:00 Start Dames (50 minuten koers)
13:15 Start Heren B (60 minuten koers)
14:30 Start Heren A (75 minuten koers)

Renners/rensters mogen tot één jaar na het afstuderen meedoen met de Studentencup. Let op, voor het starten heb je minimaal een KNWU-lidmaatschap en een startlicentie nodig. Deze is eenvoudig en snel aan te vragen via mijn.knwu.nl of jouw vereniging.
Vragen? Stuur een mailtje naar wedstrijden@wtos.nl


Have you been looking forward to finally be riding a student cup again this winter? And have you been training all winter, resting or taking on a different sport to make it a fabulous start of the student cycling season? Sign up for the student cup race by WTOS to compare yourself with your fellow students on Sunday the 26th of March and sign up via mijn.knwu.nl

11:30 Track opened (Lange Kleiweg 116, Rijswijk)
12:00 Start women (50 minute race)
13:15 Start Men B (60 minute race)
14:30 Start Men A (75 minute race)

It is possible to participate one year after graduation. Furthermore, it is required to have a KNWU-license. You can get this license through mijn.knwu.nl or your club.
If you’ve got any questions, you can send an email to wedstrijden@wtos.nl