WTOS is dé studentenwielrenvereniging van Delft, voor alle studenten in Nederland die houden van Wielrennen, mountainbiken en veldrijden! Wielrenner of mountainbiker, man of vrouw, we houden allemaal van fietsen! WTOS biedt niet alleen meerdere trainingen per week aan, maar er vinden ook regelmatig activiteiten en borrels plaats. Daarbij mogen wij ons aankomend jaar opmaken voor aan fantastisch lustrum jaar vol leuke activiteiten! Wil je kennis maken met WTOS? Kom dan begin September naar onze introtrainingen!

Week 1:

  • 4 september introtraining op de weg 45 of 60 km (rondje hoek)
  • 6 september introtraining mountainbike
  • 7 september introtraining op de weg 45 of 60 km (rondje rotte)

Week 2

  • 11 september introtraining op een wielrenparcours
  • 13 september introtraining mountainbike
  • 13 september introtraining op de weg 45 of 60 km (rondje rotte)
  • 14 september introborrel

Bij alle trainingen wordt er verzameld om 18:15 bij X (Mekelweg 8, Delft). Het dragen van een helm is verplicht en het wordt aangeraden lampjes mee te nemen.

Heb je nog vragen? Kom dan tijdens de owee op woensdag 24 augustus naar de activiteitenmarkt bij X tussen 11:00 – 15:00. Hier staan wij om kennis te maken en al je vragen te beantwoorden! Mocht je helaas niet kunnen komen kan je natuurlijk altijd een DM sturen.

Hopelijk tot ziens!