De regiocross van WTOS komt er weer aan! šŸš“šŸ» Dit zal ook het CK veldrijden zijn binnen WTOS. šŸ„‡ Trek je fiets uit de schuur, buig jezelf krom over het stuur en haast je zelf naar RWV De Spartaan (Lange Kleiweg 116, Rijswijk) op zaterdag 23 december. Dit is de allerlaatste kans om vrienden en familie te laten zien hoe ongelofelijk goed of slecht jij bent voor we de grimmige kerstperiode in gaan. šŸ§‘šŸ»ā€šŸŽ„ Zorg dat je nog Ć©Ć©n keer bij de finish aankomt, voordat je door al dat eten aankomt! šŸ¤°šŸ«„

12:00 uur start B-klasse (mannen 40+ en nieuwelingen)
12:01 uur start D-klasse (alle vrouwen, junioren dames en nieuwelingen meisjes)
13:00 uur start A-klasse (mannen 17 jaar tot en met 39 jaar)

One thought to “Za. 23 dec. – WTOS Regiocross (& CK Veldrijden)”

Comments are closed.