A Trainingsaanbod ingelogd

Het trainingsaanbod is natuurlijk erg belangrijk voor een WTOS lid. De trainingen verschillen per seizoen. In de zomer hebben we bijvoorbeeld ’s avonds langere trainingen en in de winter starten we met intervaltrainingen. Hieronder de trainingen opgesomd:

Zomeraanbod

Maandag: Rondje Hoek van Holland
Foto van de route. Ons vaste rondje op maandag is rondje Hoek. We verzamelen om 18:15 bij X en vertrekken om 18:30 voor een rondje van 55km. Ook is er de optie om een kortere route te rijden, deze is 40km en gaat deels over dezelfde wegen als het langere rondje.

Woensdag: Mountainbiketraining
Elke week gaan we met een enthousiaste groep mountainbikers naar een andere route in de omgeving. We hebben de keuze uit het mountainbike parcours in Vlaardingen, Berschenhoek of Zoetermeer. Ook rijden we wel eens in het bosje in Delft. Verzamelen om 18:15 bij X en vertrekken om 18:30.

Donderdag: Rondje Rottemeren
Foto van de route. Het vaste rondje op donderdag is rondje Rotte met als hoogtepunt het fietspad langs de Rotte! We verzamelen om 18:15 bij X en vertrekken om 18:30 voor een rondje van 58km. Ook is er de optie om een kortere route te rijden, deze is 43km en gaat deels over dezelfde wegen als het langere rondje.

 

Winteraanbod:

Maandag: Intervaltraining
Vanaf november tot en met de start van het wegseizoen werken we aan onze conditie. Naast de snelweg … in Delft werken we elke week blokjes af. Dit verschilt van krachttraining tot sprinttraining. Iedereen doet de blokjes op zijn eigen tempo om zo effectief mogelijk te trainen. Deze trainingen zijn zeker niet alleen voor wedstrijdrijders. Iedereen die aan zijn conditie wil werken en lekker hard wilt fietsen is welkom!

Woensdag: Mountainbiketraining
Hetzelfde principe als in de zomer alleen mountainbiken we nu in het donker. En dit is heel erg gaaf! Neem je beste verlichting mee en verzamel verzamelen om 18:00 bij X zodat we om 18:15 kunnen vertrekken.

Woensdag: Zwifttraining
Binnen is het altijd lekker warm en droog, dus ideaal voor de mooiweerfietsers onder ons. Om 19:00 slingeren we onze Zwift apparatuur aan en gaan we een uurtje lekker trappen. Via een discord houden we contact met elkaar tijdens het fietsen.

Donderdag: Lampjesronde
Een rondje over 47km waarbij de laatste 10km optioneel is. De route gaat over goed verlichte wegen, maar desalniettemin is goede verlichting verplicht om mee te nemen. We verzamelen om 18:15 en vertrekken om 18:30.

Eens per maand op zondag: Sunday Winter Special
Deze klassieker varriert elke maand van route en afstand en is bedoeld als duurtraining. Er worden vaak twee routes gemaakt waarbij één langere route en één kortere route. Hierdoor is er voor ieder wat wils. Een tussenstop voor appeltaart is niet uitgesloten 😉

 

Ook wisselen we soms een standaard training in voor een techniek training op de baan. Verder zijn er diverse regels tijdens de trainingen, klik hier om deze te zien