Commissies

Bij WTOS is een groot aantal commissies actief, waarbij er altijd wordt gezocht naar enthousiaste leden die hier hun steentje willen bijdragen om WTOS voor iedereen nóg leuker te maken! Hieronder een overzicht van de huidige commissies:

Acquisitiecommissie

Dit is misschien wel één van de belangrijkste commissies. WTOS organiseert veel activiteiten en wedstrijden die geld kosten. Om inschrijfkosten en jaarlijkse contributie laag te houden is het noodzakelijk om sponsoren te vinden voor deze wedstrijden. Ook kan er bij sponsoring gedacht worden aan belettering van de auto, of zelfs logo’s op de clubkleding.

Activiteitencommissie

De AC organiseert vooral buiten het seizoen mooie activiteiten. De commissie organiseert één of twee keer per maand een activiteit promoten. Een greep uit voorgaande activiteiten is: bioscoop, klootschieten, curling, “Wie is mega slechterik”, paintballen of een pubquiz. De AC is cruciaal om leden betrokken te houden in de donkere maanden.

Autocommissie

De auto is een belangrijk onderdeel van WTOS; wedstrijden, activiteiten, vakanties en bestuurszaken zijn soms allen afhankelijk van een goed functionerende auto. De autocommissie zorgt ervoor dat de auto in goede technische staat is, er voert af en toe upgrades uit om de auto nét iets comfortabeler of handiger te maken.

Corsacommissie

De Corsa is het clubblad van WTOS wat meerdere keren per jaar verschijnt. De commissie zorgt ervoor dat elke editie weer uitpuilt van de mooie verhalen en foto’s, van koers tot techniek tot totale onzin.

Damescommissie

De damescommissie behartigt de belangen van de WTOS vrouwen. Er worden samen activiteiten georganiseerd zoals High Tea, eten&daten, wellness dagen, en meer!

Kas Controlecommissie

Een aantal keer per jaar zal deze commissie het werk van de penningmeester controleren en adviezen uitbrengen. Deze commissie duikt de financiële stukken in om te controleren of alle cijfersjes kloppen.

Sport & Techniek Commissie

Sport & Techniek fungeert als schakel tussen WTOS en TU Delft wanneer het gaat om afstudeeropdrachten die met de wielersport of vergelijkbare sporten gaat. Deze commissie probeert studenten aan opdrachten te koppelen die door Sport & Cultuur bij ons aangeboden worden.

Trainingscommissie

De trainingscommissie is er om leden te helpen voorbereiden op wedstrijden, of gewoon beter in vorm te zijn door techniektrainingen te bedenken en te begeleiden.

 

Wedstrijdcommissie

De wedstrijdcommissie is verantwoordelijk voor de organisatie van alle WTOS wedstrijden, waaronder de studentencup in Delft, de regionale veldrit-competitie, clubkampioenschappen, een omnium en alle tijdritten (la Una, la Duo, la Ultimo en de 10 km tijdritten).

Weekendcommissie

Meerdere malen per jaar organiseert de weekendcommissie een weekendje weg naar de bijvoorbeeld Utrechtse Heuvelrug, de Ardennen, of de Eifel, waar leden elkaar beter leren kennen door samen veel te fietsen in een onbekende omgeving, en ’s avonds natuurlijk verhalen te vertellen onder het genot van een pilsje.

WWWTOS

De website van WTOS is vrij recentelijk vernieuwd, maar moet wel onderhouden worden. Deze commissie zorgt ervoor dat de website up-to-date is, en dat problemen zo snel mogelijk verholpen worden.

Zomervakantiecommissie

 

In de zomer worden er in de eerste en tweede week twee fietsvakanties georganiseerd, meestal in verschillende gebieden. De commissie bepaalt waar de vakanties naartoe gaan, en regelen alles met betrekking tot accommodatie, vervoer, etc.