Fietsen alleen voor mannen? Zeker niet! Bij WTOS hebben we een steeds grotere groep dames die bij elke training en activiteit present zijn. Vanaf 2022 gaan we ook maandelijks een speciale damestraining op de maandagavond organiseren en is er een mogelijkheid om wedstrijden op nationaal niveau te gaan rijden met ons combinatieteam.

Damestraining

Elke laatste maandag van de maand organiseren we een speciale damestraining. De meiden die deel uitmaken van het combinatieteam zullen deze training leiden. De training zal bestaan uit gezellig samen een rondje rijden. Ervaring en kennis kan hier gedeeld worden. De training kan door elke dame bij WTOS bijgewoond worden, wedstrijdrenner of niet maakt niet uit!

Combinatieteam Ahoy-WTOS

Vanaf dit seizoen (2022) gaan we de samenwerking met RWC Ahoy aan om dames binnen WTOS de mogelijkheid te bieden om te koersen op nationaal niveau. Vanuit WTOS is er een damesselectie gemaakt die onderdeel uit gaat maken van dit combinatie team. Met dit team gaan we onder andere Topcompetitie en Ladies Series wedstrijden rijden. Verder hebben we gezamenlijke trainingen met Ahoy om elkaar beter te leren kennen en ervoor te zorgen dat we goed op elkaar ingespeeld zijn voor de gezamenlijke koersen.

Heb je interesse om te koersen op nationaal niveau en deel uit te maken van dit combinatieteam? Of heb je een vraag over de mogelijkheden? Stuur een berichtje naar het bestuur van WTOS zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken!

Damescommissie

WTOS heeft haar eigen speciale damescommissie. Deze commissie is voor en door dames! Vind je het leuk om activiteiten te organiseren en lekker bij te kletsen met de dames? Dan is dit de ideale commissie voor jou! Bij interesse in de commissie kun je het bestuur een appje sturen. Je kunt natuurlijk ook bij een van de vele ander WTOS commissies aansluiten. Kijk bij de commissie voor de mogelijkheden.

Damesactiviteit

De Damescommissie organiseert een paar keer per jaar activiteiten speciaal voor dames. Dit varieert bijvoorbeeld van een lekkere high-tea of diner tot gezamenlijke fietsritten of dagjes weg.