Belangrijk: Meedoen aan de trainingen, activiteiten en weekenden is op eigen risico.

Op deze pagina vind je alle belangrijke punten die WTOS te bieden heeft. Voor vragen kun je altijd contact opnemen.

Activiteiten

Door het hele jaar heen organiseert WTOS evenementen zonder (normale) fiets. Je kunt dan denken aan een jeu de boule toernooi, mountainbikeclinic, cycling diner, ploegenpresentatie, bierproeverij en het gezamenlijk bekijken van wedstrijden.

Borrels

Elke maand heeft WTOS  een gezellige borrel in een café in Delft waar onder het genot van een drankje de leukste verhalen worden besproken.

Clubblad / Nieuwsbrief

Twee keer per jaar verschijnt het clubblad van WTOS: de Corsa. In dit clubblad verschijnen verhalen over heldhaftige prestaties, ongelofelijke pech en belangrijke informatie. Ook krijgen leden elke maand een nieuwsbrief met de komende activiteiten en mededelingen.

Commissies

Naast je studie en het fietsen nog wat tijd over, en zin om je voor je vereniging in te zetten? Bij WTOS zijn er vele mogelijkheden op het gebied van commissiewerk. Voor een overzicht van onze commissies kan je hier terecht.

Introweekend en Kennismakings Kamp

In oktober organiseert WTOS het introweekend en in mei het Kennismakingskamp. Dit zijn lange weekenden in de Ardennen, Duitsland, Limburg, etc. waarbij je naast het fietsen elkaar goed leert kennen tijdens de activiteiten (ideaal voor eerstejaars leden!). Dit all-inclusive weekend kost meestal nog geen 100 euro.

Koersauto

WTOS is in het bezit van een zwarte Kia Ceed uitgerust met plaats voor 7 fietsen (waarvan minimaal 3 fietsen met quick release). Deze auto is te gebruiken voor wedstrijden, toertochten, weekenden weg, en andere activiteiten.

Korting bij Bike-Components

Studeren is al duur genoeg, helemaal in combinatie met Wielrennen of Mountainbiken. In Duitsland kun je goedkoop vervangende onderdelen voor je fiets kopen. WTOS heeft een deal met Bike Components. Hier krijgen we 5% korting op het gehele assortiment en gratis verzendkosten. Elke twee weken wordt een grote bestelling geplaatst waardoor veel geld wordt bespaard in vergelijking met de Nederlandse fietsenboer.

Kleding

WTOS heeft eigen wielerkleding (de lichtblauwe/witte tenues) met broekje, shirts, tijdritpakken, windvesten, overschoenen, etc. Naast twee grote centrale kledingbestellingen kunnen leden kleding ook in de webshop bestellen. Shirts en broeken worden door Vermarc geleverd.

Omgeving

De omgeving van Delft kenmerkt zich absoluut niet door alleen kassen en polder, binnen een straal van 30 kilometer zijn er duinen, dijken, singletracks, technische afdalingen en vele wielerparcoursen. Tijdens toertochtjes en de mountainbike- en wegtrainingen die worden afgesproken via de whatsappgroepen leer je de omgeving kennen en zullen leden je graag de mooie plekjes rondom Delft laten zien.

Toolbox

WTOS is in het bezit van een gereedschapskist die leden kunnen lenen waardoor de hoge kosten van een fietsenmaker bespaard kunnen worden.

Trainingen

WTOS organiseert gedurende de zomertijdperiode wegtrainingen op maandag en donderdagavond. Deze trainingen zijn 60km lang en doordat er gesplitst wordt in verschillende groepen zijn deze trainingen geschikt voor iedereen van absolute beginners tot wedstrijdrenners. Gedurende de wintertijdperiode wordt er op maandag een intervaltraining en op donderdag een wegtraining georganiseerd. Voor meer informatie over de trainingen, klik hier.

Webshop

WTOS heeft een eigen webshop. In de webshop wordt naast  kleding ook andere spullen tegen kostprijs aangeboden zoals bidons, armstukken, koerspetten, sokken, ass savers, zonnebrillen en andere gadgets.

Wedstrijden

Binnen WTOS zijn er steeds meer licentiehouders die wedstrijden rijden op de weg, op de mountainbike of in het veld. Zo worden er op nationaal en regionaal niveau wedstrijden gereden en een aantal keer per jaar een internationale wedstrijd. Naast de wedstrijden is het teamgevoel/gezelligheid voor en na de wedstrijden erg groot. Ook worden er in de buurt van Delft veel trainingswedstrijden georganiseerd waar veel WTOS renners aan mee doen. Koersen bij WTOS is mogelijk of je een ervaren renner bent of juist net begint! Voor meer informatie, klik hier.

Whatsapp-groepen

WTOS heeft meerdere whatsappgroepen om alle leden op de hoogte te houden van alle trainingen, toertochten en wedstrijden. Zo is er bijvoorbeeld een groep voor wedstrijdrijders, toerders, koers kijken vanaf de bank (bespreken met elkaar hoe dat fietsen echt moet ;)) en damesgroep.

Vragen? Stel ze hier!
Overtuigd? Word lid bij WTOS!