Lidmaatschap

 

Trainingen

WTOS organiseert gedurende de zomertijdperiode wegtrainingen op maandag en donderdagavond. Deze trainingen zijn 60km lang en doordat er gesplitst wordt in verschillende groepen zijn deze trainingen geschikt voor iedereen van absolute beginners tot wedstrijdrenners. Gedurende de wintertijdperiode worden er winterspecials georganiseerd, en kan in het weekend overdag getoerd worden.

Techniektrainingen

Op dinsdagavond kunnen WTOS leden bij ELS meedoen met de ‘droogtraining’. Hier worden verschillende krachttrainingen e.d. gedaan. Op donderdagavond kunnen WTOS leden óf met de reguliere WTOS training meedoen, óf met de door ELS verzorgde techniektraining. Hier worden specifieke trainingen gegeven gericht op bochtentechniek, traptechniek, sprints, etc.

Wedstrijden

Binnen WTOS zijn er ongeveer 50 licentiehouders die wedstrijden rijden op de weg, op de baan of in het veld. Zo worden er op nationaal en regionaal niveau wedstrijden gereden en een aantal keer per jaar een internationale wedstrijd. Naast de wedstrijden is het teamgevoel/gezelligheid voor en na de wedstrijden erg groot. Ook worden er in de buurt van Delft veel trainingswedstrijden georganiseerd waar veel WTOS renners aan mee doen. Koersen bij WTOS is mogelijk of je een ervaren renner bent of juist net begint!

Clubwedstrijden

Naast dat WTOS meedoet aan wedstrijden organiseert WTOS zelf ook ongeveer 15 wedstrijden variërend van tijdritten, clubkampioenschappen tot regionale en nationale wedstrijden waaronder de Ronde van Delft en de regiocross voor veldrijders en mountainbikers.

Introweekend en Kennismakings Kamp

In oktober organiseert WTOS het introweekend en in mei het Kennismakingskamp. Dit zijn lange weekenden in de Ardennen, Duitsland, Limburg, etc. waarbij je naast het fietsen elkaar goed leert kennen tijdens de activiteiten. Dit all-inclusive weekend kost meestal nog geen 100 euro.

Vakanties

Veel WTOSers doen mee aan toertochten of gaan een weekend/week weg op vakantie. Altijd al eens hoge bergen willen beklimmen of willen Mountainbiken in de Ardennen maar geen fietsmaten kunnen vinden? Dan kun je bij WTOS terecht! In het voorjaar wordt er bijvoorbeeld gefietst in Spanje en in de Zomer gaat er een grote groep richting de Dolomieten, Alpen of de Pyreneeën.

Kleding

WTOS heeft eigen wielerkleding (de lichtblauwe/witte tenues) met broekje, shirts, tijdritpakken, windvesten, overschoenen, etc. Naast een aantal centrale kledingbestellingen kunnen leden kleding ook in de webshop bestellen. Shirts en broeken worden door Vermarc geleverd.

Webshop

In de webshop wordt naast goedkope kleding ook andere spullen tegen kostprijs aangeboden zoals bidons, armstukken, koerspetten, sokken, ass savers, zonnebrillen en andere gadgets.

Activiteiten

Door het hele jaar heen organiseert WTOS evenementen zonder (normale) fiets. Je kunt dan denken aan een pokertoernooi, baanclinic, bmx clinic, ploegenpresentatie, wijnproeverij en het gezamenlijk bekijken van wedstrijden.

Borrels

Elke maand heeft WTOS vanaf 21:00 een gezellige borrel in biercafé Doerak waar onder het genot van een drankje de leukste verhalen worden besproken.

Korting bij Bike-Components

Studeren is al duur genoeg, helemaal in combinatie met Wielrennen of Mountainbiken. In Duitsland kun je goedkoop vervangende onderdelen voor je fiets kopen. WTOS heeft een deal met Bike Components. Hier krijgen we 5% korting op het gehele assortiment en gratis verzendkosten. Op het forum is voor leden meer informatie te vinden in het desbetreffende topic. Elke twee weken wordt een grote bestelling geplaatst waardoor veel geld wordt bespaard in vergelijking met de Nederlandse fietsenboer.

Koersauto

WTOS is in het bezit van een zwarte Ford Focus uitgerust met plaats voor 8 fietsen. Deze auto is te gebruiken voor wedstrijden, toertochten, weekenden weg, en andere activiteiten.

Clubblad / Nieuwsbrief

Twee keer per jaar verschijnt het clubblad van WTOS: de Corsa. In dit clubblad verschijnen verhalen over heldhaftige prestaties, ongelofelijke pech en belangrijke informatie. Ook krijgen leden elke maand een nieuwsbrief met de komende activiteiten en mededelingen.

Leenfietsen

Altijd al eens willen wielrennen of mountainbiken maar ontbreekt het je aan een fiets? WTOS heeft meerdere fietsen te leen zodat je kunt ervaren of fietsen iets voor je is!

Toolbox

WTOS is in het bezit van een uitgebreide BBB gereedschapskist die leden kunnen lenen waardoor de hoge kosten van een fietsenmaker bespaard kunnen worden. Daarnaast kun je via het forum altijd om advies/hulp vragen als je iets niet weet; WTOS leden delen graag hun kennis!

Forum

WTOS is trots om een zeer levendig forum te hebben waarbij niet alleen trainingen, toertochten of wedstrijden gepland en besproken worden, maar ook techniek, leuke filmpjes/verhalen en evenementen. Het forum is de uitgesproken manier om medestanders te vinden voor een leuke training/evenement of om advies te krijgen over materiaal/techniek.

Commissies

Naast je studie en het fietsen nog wat tijd over, en zin om je voor je vereniging in te zetten? Bij WTOS zijn er vele mogelijkheden op het gebied van commissiewerk. Voor een overzicht van onze commissies kan je hier terecht.

Omgeving

De omgeving van Delft kenmerkt zich absoluut niet door alleen kassen en polder, binnen een straal van 30 kilometer zijn er duinen, dijken, singletracks, technische afdalingen en vele wielerparcoursen. Tijdens toertochtjes en de mountainbike- en wegtrainingen die worden afgesproken via het prikbord leer je de omgeving kennen en zullen leden je graag de mooie plekjes rondom Delft laten zien.

Sportmassages

Sinds enige tijd heeft WTOS een samenwerking met Massagepraktijk Hensing. De praktijk bevindt zich in Delft. Ernesto blinkt uit in een persoonlijke, klantgerichte aanpak. Met andere woorden; hij helpt jou van je problemen af op een manier die effectief is en aan jouw wensen voldoet. Speciaal voor WTOS zijn er speciale tarieven voor een behandeling. Ernesto is daarnaast erg geïnteresseerd in het wielrennen. Hij is naast masseur ook soigneur en zijn partner is een fanatiek wielrenner. Om het aanbod compleet te maken is hij ook verkooppunt van Born producten. Deze zijn tegen mooie prijzen bij hem te verkrijgen.

Vragen? Stel ze hier!
Overtuigd? Word lid bij WTOS!