NSK Tijdrijden 2024

Op zaterdag 28 september 2024 organiseert WTOS Delft het jaarlijkse NSK Tijdrijden in Zevenhuizen. Dit evenement gaat groter worden dan ooit. Daar zal de strijd om de felbegeerde rood-wit-blauwe truien losbarsten tijdens het Nederlands Studentenkampioenschap Tijdrijden in Zevenhuizen! Er zal die dag gereden worden rondom de Willem-Alexander Roeibaan. Er zijn meerdere categorieën en daarnaast zal er nog een ludiek TTT-evenement zijn. Kortom: genoeg spektakel voor een dag vol vermaak! Dat geldt natuurlijk niet alleen voor de renners zelf, maar ook voor de toeschouwers. Kom jezelf verlekkeren aan strijd, spektakel en geschoren benen en schreeuw de renners vooruit onder het genot van een zonnetje en een drankje.
Organisatie

Sponsoren

Het NSK Tijdrijden 2024 wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren:
Uw bedrijf?
Uw bedrijf?

WTOS zoekt nog sponsoren

nsktijdrijden@wtos.nl

  TU Delft
  TU Delft

  Universiteit

  Nieuwsberichten

  Blijf op de hoogte omtrent de ontwikkelingen van de NSK Wielrennen 2018:

  Extra Mogelijkheden

  Naast het NSK zelf zijn er verschillende extra's mogelijk:
  Parkeren
  De Willem-Alexanderbaan is slecht bereikbaar met het OV. Parkeren kan helaas niet direct naar de permanence. Zie de parkeermogelijkheden onder het kopje Bereikbaarheid.
  Feest
  Naast het enorme spektakel dat het NSK Tijdrijden zal zijn, organiseren we ook nog eens een episch feest in het prachtige Delft!
  Overnachten
  Op een nabijgelegen camping is er de mogelijkheid om te overnachten om zo 's ochtends fris en fruitig aan de start te verschijnen!
  Eten & Drinken
  Hapjes en drankjes zullen zullen in beperkte mate te verkrijgen zijn rondom het start/finish gebied.

  Contact form

  Vul onderstaand formulier in, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!