NSK Wielrennen 2018

Op zondag 7 oktober 2018 organiseert WTOS Delft het jaarlijkse NSK wielrennen in Zevenhuizen. Daar zal de strijd om de felbegeerde rood-wit-blauwe truien losbarsten tijdens het Nederlands Studentenkampioenschap Wielrennen in Zevenhuizen! Er zal die dag maar liefst vijfmaal gekoerst worden rondom de Willem-Alexander Roeibaan. De vijf categorieën zijn als volgt: Dames zonder licentie, Heren zonder licentie, Heren amateur/sportklasse, Dames elite/amateur/belofte, Heren elite/belofte. Kortom: genoeg spektakel voor een dag vol vermaak! Dat geldt natuurlijk niet alleen voor de renners zelf, maar ook voor de toeschouwers. Kom jezelf verlekkeren aan strijd, spektakel en geschoren benen en schreeuw de renners vooruit onder het genot een zonnetje en een drankje.
Organisatie

Sponsoren

De NSK Wielrennen 2018 worden mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren:
Kiwa
Kiwa

Sponsor

TBI
TBI

Sponsor

Mantel.com
Mantel.com

Sponsor

Symbaloo
Symbaloo

Sponsor

KNWU
KNWU

Sponsor

Sani-Dump
Sani-Dump

Hoofdsponsor

TU Delft
TU Delft

Huissponsor

Nieuwsberichten

Blijf op de hoogte omtrent de ontwikkelingen van de NSK Wielrennen 2018:

Extra Mogelijkheden

Naast het NSK zelf zijn er verschillende extra's mogelijk:
Parkeren
Er is op het terrein van de Willem-Alexander Roeibaan voldoende parkeerruimte. Het beste kunt u uw auto parkeren aan de Tweemanspolder bij de parkeervakken ter hoogte van de camping. U kunt dan verder lopen naar de accommodatie. De roeibaan is slecht bereikbaar met OV.
Overnachten
Op een nabijgelegen camping is er de mogelijkheid om te overnachten om zo 's ochtends fris en fruitig aan de start te verschijnen!
Eten & Drinken
Hapjes en drankjes zullen zullen in beperkte mate te verkrijgen zijn rondom het start/finish gebied.

Contact

Vul dit formulier in om contact met ons op te nemen als je vragen hebt.

Like ook onze Facebook Pagina.