Afbeeldingsresultaat voor kiwa logo
Onze tweede hoofdsponsor is Kiwa Nederland.

Kiwa behoort tot de wereldwijde top-20 op het gebied van testen, inspectie en certificering (TIC). Met hun services voor certificering, inspectie, tests, training en consultancy zorgen ze voor vertrouwen in de producten, services, processen, (management)systemen en medewerkers van hun klanten. Dat doen ze in een groot aantal marktsegmenten, van de bouw- en energiesector tot de drinkwaterindustrie, gezondheidszorg en agro, veevoer en voeding. Hun expertisegebieden zijn onder andere managementsystemen, maatschappelijke verantwoordelijkheid en laboratoriumtests. Kiwa heeft hebben klanten in de productie- en procesindustrie, (bedrijfs)services, openbare en private nutsbedrijven, overheden en internationale instituties. Bij Kiwa werken meer dan 4700 mensen vanuit ruim 100 kantoren verspreid over meer dan 30 landen over de hele wereld, voornamelijk in Europa, Azië en Zuid-Amerika.

Werken bij Kiwa betekent dat je werkt in een organisatie die voor het beste gaat. Ons interne motto is ‘We ARE Kiwa’, waarbij de A, de R en de E staan voor Ambitious, Reliable and Engaged, ofwel: Ambitieus, Betrouwbaar en Betrokken. Die drie kernwaarden zijn het uitgangspunt voor alles wat we doen en met iedereen met wie we omgaan en zakendoen. Gezond verstand, dingen voor elkaar krijgen en een positieve benadering karakteriseren iedere Kiwa-collega.

Kijk vooral eens op www.kiwa.com/nl/nl/over-kiwa/vacatures/.