Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

We zijn blij met onze nieuwe sponsor: TOPdesk Nederland

TOPdesk is een internationaal software- en consultancybedrijf met meer dan 500 medewerkers, maar dat betekent niet dat er alleen maar ontwikkelaars en consultants rondlopen. Ze doen namelijk álles zelf. Ze houden zich bezig met functioneel ontwerp, userexperience design, softwareontwikkeling en testen, marketing en communicatie, verkoop, consultancy en support.

TOPdesk maakt standaard software die gebruikt wordt door afdelingen als IT, HR en FM. Hun takenpakket wordt ook wel service management genoemd. In TOPdesk leggen deze afdelingen de onderlinge taakverdeling vast, en registreren en behandelen vragen van medewerkers. TOPdesk is marktleider in de Benelux en wereldwijd gebruiken meer dan 4500 organisaties onze software; van profit en non-profitorganisaties tot overheid, adviesbureaus en multinationals.

Klik hier voor vacatures en meer info!