Bereikbaarheid

Openbaar vervoer
De Willem-Alexanderbaan is slecht bereikbaar met het openbaar vervoer. Neem je toch het openbaar vervoer, check goed hoe lang je moet fietsen/lopen.

Auto
Kom je met de auto? Let op, parkeren bij de permanence is niet mogelijk voor deelnemers en toeschouwers. Er zijn twee geschikte, grote, parkeerplaatsen.

Optie 1. (De aanrader) Er zijn parkeerplaatsen aan de Tweemanspolder Zevenhuizen. (Navigatie: Tweemanspolder 6, Zevenhuizen). Het is hiervandaan nog 800 meter fietsen/lopen naar de permanence. Ga via de Hennipslootkade, de Slingerkade en de Atlantabrug naar de permanence. Let op, de Atlantabrug is onderdeel van het parcours.

Optie 2. Er is een parkeerplaats langs de Vanoudheusdenweg te Zevenhuizen. Hiervandaan moet je nog 1,7 km naar de permanence fietsen/lopen. Dit stuk is geheel over het parcours. Tijdens wedstrijden zul je dus moeten wachten! Deze parkeerplaats is enkel bereikbaar vanaf Zevenhuizen.

Fietsenrekken
Op het terrein kun je je fiets in de rekken van racefietsparkeren.nl zetten. Je kunt ook met een speciale kortingscode Steadyrecks aanschaffen in de webwinkel.