WTOS is dé studenten wielervereniging in Delft, voor alle studenten in Nederland die houden van wielrennen, veldrijden of mountainbiken. Naast georganiseerde trainingen zijn er ook andere evenementen zoals borrels, tijdritten, een baanclinic en een KennisMakingsKamp. Er zijn WTOS leden die in competitieverband fietsen op nationaal en regionaal niveau, terwijl anderen zich liever beperken tot het toeren. Wielrenner of mountainbiker, snel of iets minder snel, man of vrouw, we houden allemaal van fietsen.

WTOS bezit een mooie volgauto. Deze auto wordt ingezet om onze renners te volgen in klassiekers, maar wordt door de leden ook voor tal van andere wielrengerelateerde activiteiten gebruikt. De auto beschikt over een dakrek dat plaats biedt aan vijf complete fietsen. Daarnaast kan er een fietsendrager op de trekhaak worden gemonteerd, hetgeen nog eens plaats biedt aan drie fietsen. Verder beschikt WTOS over een zeer uitgebreide toolbox van BBB met vele soorten gereedschap specifiek voor fietsdoeleinden.

WTOS biedt niet alleen mooie activiteiten op de fiets. Ook buiten de trainingen, wedstrijden en andere fietsgerelateerde om kun je gezellige avonden beleven. Iedere tweede en vierde donderdag van de maand kun je trainingen, wedstrijden, sterke verhalen, je studie en andere mooie dingen bespreken op de WTOS borrel.