OWee 2018

Hoi aankomende student, leuk dat je interesse hebt in WTOS!

WTOS is dé studentenwielervereniging van Delft. Het is de grootste studentenwielervereniging van Nederland en omvat zowel wegwielrennen als mountainbiken en veldrijden. Als lid heb je geen enkele verplichting en kan je deelnemen aan zoveel activiteiten als je zelf wilt:

  • 2x per week training
  • Tijdritten en wedstrijden
  • Toertochten met appeltaart
  • Fietsvakanties en weekendjes weg
  • Maandelijkse borrels
  • Activiteiten in de wintermaanden

Naast al deze activiteiten krijgen leden van WTOS ook korting op kleding, accessoires en fietsonderdelen. WTOS beschikt ook nog eens over een eigen koersauto die leden kunnen lenen. Nu al overtuigd?
Schrijf je dan snel in en word lid voor maar €30,- per jaar!


Voor alle leden en geïnteresseerden worden er ook een aantal vrijblijvende introtrainingen georganiseerd:

Racefiets:
ma 3 september (kick-off)
do 6 september
ma 10 september
do 13 september
MTB:
do 6 september
do 13 september

De eerste introtraining zal een kick-off zijn waarbij verschillende technieken geoefend zullen worden op een gesloten wielerparcours. Denk hierbij aan sprinten, bochtentechniek, en rijden in een peloton.
Bij de overige introtrainingen kan men kiezen tussen 45 of 60km, en zal in alle gevallen halverwege eten en drinken verzorgd worden.

Aanmelden voor de introtrainingen is niet nodig; we verzamelen elke keer om 18:15 voor het TU Sport en Cultuurcentrum. Let wel dat het dragen van een helm verplicht is! Heb je geen fiets en/of geen helm, stuur dan even een mailtje naar owee@wtos.nl om te kijken of we er nog één beschikbaar hebben.

Ten slotte hebben we ook een mooie lijst opgesteld met alle voordelen van het lidmaatschap bij WTOS.
Klik hier om te lezen wat deze voordelen zijn!