Sponsoren

Huissponsor: TU Delft

De Technische Universiteit Delft is de huissponsor van WTOS. WTOS is één van de veertig sportverenigingen die zijn aangesloten bij de Unit Sport & Cultuur van de TU Delft. Het doel van de Unit Sport & Cultuur is meerwaarde te creëren voor de universiteit als geheel door bij te dragen aan de persoonlijke ontwikkeling van de studenten, de kwaliteit van de campus en de maatschappelijke betrokkenheid van de TU Delft. Samen met zo’n vijftig studentenorganisaties, honderden docenten en trainers, en vele anderen binnen en buiten de universiteit onderhoudt S&C een gevarieerd en dynamisch programma waaraan jaarlijks zo’n negen duizend studenten en medewerkers deelnemen.

 


 

Hoofdsponsor: Sani-Dump

Sani-Dump is sinds 2018 hoofdsponsor van WTOS Delft!

Met 35 megastores is Sani-Dump de grootste en snelst groeiende zelfstandige sanitairwinkel van Nederland. Met ruim 21 jaar zijn ze dé aanbieder van luxe sanitair van alle grote merken zoals Grohe, Sphinx, en Villeroy en Boch tegen absolute bodemprijzen. Betaalbare luxe, dus! De slogan van Sani-Dump luidt dan ook als volgt: Geen restpartijen of dumpzaak, maar… alle A-merken tegen de laagste prijzen.

 


 

Sponsor: Mantel.com

Mantel bestaat sinds 1938 en heeft als doel om de ultieme fiets- en scooterbeleving te creëren, door de juiste producten voor de juiste prijs aan te bieden in een prettige, sfeervolle en professionele omgeving. Om dit te bereiken maakt het team van inkopers een eigen Mantel-selectie uit nieuwste producten en ontwikkelingen, die de fabrikanten en importeurs elk jaar weer uitbrengen. Mantel is sponsor van de Nederlandse Studentenkampioenschappen Wielrennen 2018 die door WTOS Delft georganiseerd worden.

 


 

Sponsor: Bike-Components

Like any good idea bike-components had its origins in a pub. However, the founders and owners of the company, Klaus and Marcus, initially had something completely different in mind. Instead of opening an online shop for bicycle parts and accessories, they wanted to create a suspension seatpost unlike any other on the market.

 


 

Sponsor: SUPAIR

SUPAIR banen voor ingenieurs is voortgekomen uit en gelieerd aan de TU Delft. Al ruim 20 jaar bemiddelen zij voor (bijna) afgestudeerden, promovendi en ingenieurs met werkervaring. SUPAIR werkt veel samen met mkb’s en toonaangevende bedrijven. Goed voor je CV dus! Meer info…

 


 

Sponsor worden?

WTOS is altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen en heeft bedrijven en organisaties veel te bieden. Mocht u benieuwd zijn naar de mogelijkheden, neemt u dan vooral contact op met acquisitie@wtos.nl.