Huissponsor: TU Delft

De TU Delft is de huissponsor van WTOS. WTOS is één van de verenigingen die is aangesloten bij X van de TU Delft. X is een plek op de campus waar je je op vlakken kunt ontwikkelen die niet altijd terugkomen in de academische opleiding, maar die wel van onschatbare waarde zijn. X focust zich op de needs of young people en heeft een variabel aanbod, uiteenlopend van cursussen, ticketuren, evenementen en projecten tot bijvoorbeeld vrij gebruik van een studentenkeuken- en huiskamer en het zelf initiëren van activiteiten en/of programmering. Samen met studenten(organisaties), docenten en trainers geeft X jaarlijks programma-aanbod vorm. Daarnaast biedt X de faciliteiten om programma-aanbod spontaan te laten ontstaan.

 


 

Hoofdsponsor: VIRO

VIRO is een multidisciplinair ingenieursbureau gespecialiseerd in projectmanagement en engineering. Klanten betrekken ons bij uitdagende industriële engineeringsprojecten. Vanuit onze vestigingen in Nederland, Duitsland en Oostenrijk werken onze 700 medewerkers wereldwijd voor de aerospace, attractiebouw, automotive, energie, food, industriële & utiliteitsbouw, machinebouw, maritieme sector, procesindustrie en semiconductor industrie.

 

Helpen beter te presteren

Wij helpen onze industriële klanten al meer dan 50 jaar bij het realiseren van hun projecten en dromen. Zowel binnen VIRO als intern bij de klant, kijken onze engineers met een frisse blik naar de projecten. Of het nu gaat om bestaande of nieuwe producten, machines, voertuigen, productielijnen of plants, kleinbedrijf of multinational, wij adviseren en begeleiden graag op maat.

Samen met de klant bekijken wij hoe het beter, efficiënter en anders kan. Out of the box, maar goed doordacht met als doel de ambities van onze klant te verwezenlijken. Inspirerend, uitdagend en betrokken.

 

Ontwikkel je talenten

Bij vestiging Vlaardingen werken veel jonge medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat onze collega’s met plezier naar het werk gaan en hun dromen kunnen verwezenlijken. Onze unieke VIRO Academy stelt hen in staat hun talenten verder te ontwikkelen en hun eigen route uit te stippelen.

VIRO is meer dan werken. Naast uitdaging in het werk, bieden wij ook uitdaging in de sport, zoals mountainbike clinics met klanten, de VIRO Familiedag op Papendal en voeren wij een actief vitaliteitsbeleid. Wij zijn ervan overtuigd dat als jij in je kracht staat, jij het best presteert.

www.viro.nl

 


 

Sponsor: Bike-Components

Like any good idea bike-components had its origins in a pub. However, the founders and owners of the company, Klaus and Marcus, initially had something completely different in mind. Instead of opening an online shop for bicycle parts and accessories, they wanted to create a suspension seatpost unlike any other on the market.

 


Sponsor worden?

WTOS is altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen en heeft bedrijven en organisaties veel te bieden. Mocht u benieuwd zijn naar de mogelijkheden, neemt u dan vooral contact op met acquisitie@wtos.nl.