Sponsoren

Huissponsor: TU Delft

De TU Delft is de huissponsor van WTOS. WTOS is één van de verenigingen die is aangesloten bij X van de TU Delft. X is een plek op de campus waar je je op vlakken kunt ontwikkelen die niet altijd terugkomen in de academische opleiding, maar die wel van onschatbare waarde zijn. X focust zich op de needs of young people en heeft een variabel aanbod, uiteenlopend van cursussen, ticketuren, evenementen en projecten tot bijvoorbeeld vrij gebruik van een studentenkeuken- en huiskamer en het zelf initiëren van activiteiten en/of programmering. Samen met studenten(organisaties), docenten en trainers geeft X jaarlijks programma-aanbod vorm. Daarnaast biedt X de faciliteiten om programma-aanbod spontaan te laten ontstaan.

 


 

Hoofdsponsor: Sani-Dump

Sani-Dump is sinds 2018 hoofdsponsor van WTOS Delft!

Met 35 megastores is Sani-Dump de grootste en snelst groeiende zelfstandige sanitairwinkel van Nederland. Met ruim 21 jaar zijn ze dé aanbieder van luxe sanitair van alle grote merken zoals Grohe, Sphinx, en Villeroy en Boch tegen absolute bodemprijzen. Betaalbare luxe, dus! De slogan van Sani-Dump luidt dan ook als volgt: Geen restpartijen of dumpzaak, maar… alle A-merken tegen de laagste prijzen.

 


 

Sponsor: Mantel.com

Mantel bestaat sinds 1938 en heeft als doel om de ultieme fiets- en scooterbeleving te creëren, door de juiste producten voor de juiste prijs aan te bieden in een prettige, sfeervolle en professionele omgeving. Om dit te bereiken maakt het team van inkopers een eigen Mantel-selectie uit nieuwste producten en ontwikkelingen, die de fabrikanten en importeurs elk jaar weer uitbrengen. Mantel is sponsor van de Nederlandse Studentenkampioenschappen Wielrennen 2018 die door WTOS Delft georganiseerd worden.

 


 

Sponsor: Bike-Components

Like any good idea bike-components had its origins in a pub. However, the founders and owners of the company, Klaus and Marcus, initially had something completely different in mind. Instead of opening an online shop for bicycle parts and accessories, they wanted to create a suspension seatpost unlike any other on the market.

 


 

Sponsor: SUPAIR

SUPAIR banen voor ingenieurs is voortgekomen uit en gelieerd aan de TU Delft. Al ruim 20 jaar bemiddelen zij voor (bijna) afgestudeerden, promovendi en ingenieurs met werkervaring. SUPAIR werkt veel samen met mkb’s en toonaangevende bedrijven. Goed voor je CV dus! Meer info…

 


 

Sponsor worden?

WTOS is altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen en heeft bedrijven en organisaties veel te bieden. Mocht u benieuwd zijn naar de mogelijkheden, neemt u dan vooral contact op met acquisitie@wtos.nl.