Sponsoren

Huissponsor: TU Delft

De Technische Universiteit Delft is de huissponsor van WTOS. WTOS is één van de veertig sportverenigingen die zijn aangesloten bij de Unit Sport & Cultuur van de TU Delft. Het doel van de Unit Sport & Cultuur is meerwaarde te creëren voor de universiteit als geheel door bij te dragen aan de persoonlijke ontwikkeling van de studenten, de kwaliteit van de campus en de maatschappelijke betrokkenheid van de TU Delft. Samen met zo’n vijftig studentenorganisaties, honderden docenten en trainers, en vele anderen binnen en buiten de universiteit onderhoudt S&C een gevarieerd en dynamisch programma waaraan jaarlijks zo’n negen duizend studenten en medewerkers deelnemen.

 


 

Sponsor: Bike-Components

Like any good idea bike-components had its origins in a pub. However, the founders and owners of the company, Klaus and Marcus, initially had something completely different in mind. Instead of opening an online shop for bicycle parts and accessories, they wanted to create a suspension seatpost unlike any other on the market.

 


 

Sponsor: SUPAIR

SUPAIR banen voor ingenieurs is voortgekomen uit en gelieerd aan de TU Delft. Al ruim 20 jaar bemiddelen zij voor (bijna) afgestudeerden, promovendi en ingenieurs met werkervaring. SUPAIR werkt veel samen met mkb’s en toonaangevende bedrijven. Goed voor je CV dus! Meer info…

 


 

Sponsor worden?

WTOS is altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen en heeft bedrijven en organisaties veel te bieden. Mocht u benieuwd zijn naar de mogelijkheden, neemt u dan vooral contact op met acquisitie@wtos.nl.